IJstaarten voor al uw feesten

IJs is een van de populairste desserts tijdens een diner of een feest. Naast diepvriesijs, kan u ook kiezen voor een specialere manier om uw ijs te presenteren aan uw gasten. Bij Cremerie Margriet spelen ze daar graag op in. Hier vindt u de allerlekkerste ijstaarten van Schilde. Het team staat steeds voor u klaar om uw gasten op al uw feesten te verwennen met deze lekkernij.

Exclusieve taarten

Een ijstaart is niet alleen lekker, het is ook een blikvanger tijdens uw feest. Bij Cremerie Margriet in Schilde maken ze voor u graag een exclusieve taart voor al uw feesten. Denk maar aan uw verjaardag, huwelijk, communie, personeelsfeest en meer. Werkelijk voor elke gelegenheid kan u hier in dit gespecialiseerd ijssalon terecht voor heerlijke romige zoetigheid.

Ambachtelijk gemaakt

Alle ijstaarten worden ambachtelijk gemaakt met zelfbereid roomijs. Deze ijsspecialisten maken de creaties zo groot als u zelf wilt, zodat zeker alle gasten ervan kunnen genieten. Voor het ontwerp hebt u de keuze uit een heleboel voorbeelden of u kunt zelf uw verbeelding haar gang laten gaan. Maak dus op voorhand een afspraak zodat u samen rond tafel kan zitten om uw wensen, verwachtingen en budget te bespreken. Hebt u adviezen nodig of weet u niet precies welke taarten u wilt? Dan kan u ook beroep doen op de expertise van dit team. Hoe dan ook: uw dessertenbuffet zal volledig af zijn.

Hebt u nog vragen? Wilt u een bestelling plaatsen voor enkele liters roomijs? Zijn er opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dit ijssalon. Dit kan telefonisch, via mail of via het contactformulier op de contactpagina.