De beste cremerie uit de streek

Bent u verlekkerd op heerlijke ijsjes? Zoekt u in de zomer graag verkoeling? Houdt u van vanille, aardbei of chocolade? Of mag het een exotischere smaak zijn? Voor deze lekkere zoetigheden kan u terecht bij deze cremerie in Schilde. Bij Cremerie Margriet hebben ze de ambachtelijke stiel onder de knie en kan u ten volle genieten.

Heerlijk ambachtelijk ijs

Bij dit ijssalon in Schilde kan u terecht voor een eenvoudig schepijsje, voor de gebruikelijke ijscoupes maar ook voor een luxueuze parfait met vers fruit van het seizoen. Het team van Cremerie Margriet heeft de ambachtelijke stiel onder de knie en zorgt voor een heerlijke verfrissing tijdens een wandeling in de zomer, maar ook voor diepvriesijs of ijstaarten bent u hier aan het juiste adres. Plaats uw bestelling of kom langs in het ijssalon en geniet binnen de kortste keren van deze lekkere huisbereide ijssmaken en -creaties.

Buitenterras

Kom vandaag nog langs en geniet van de heerlijke specialiteiten van de zaak. Wanneer u uw ijsje of coupe in deze cremerie wilt opeten, kan u in de zomer gebruik maken van het uitgebreide buitenterras waar ongeveer plaats is voor dertig personen. Verder kan u ook binnen in de zaak zitten, zodat de koude wintermaanden u zeker niet weerhouden om te genieten van deze lekkernijen. Hier is plaats voor ongeveer vijfentwintig personen.

Hebt u nog vragen? Wilt u ijstaarten bestellen voor uw feest of hebt u opmerkingen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.